Strobbe Mobility Solutions

Strobbe Mobility Solutions BV is sinds 1919 een van de belangrijkste spelers op het vlak van liftsystemen. Zowel zakelijke partners als particulieren kunnen bij ons terecht voor het ontwerp, installatie, aanpassingen, onderhoud en een 24/7service.

Strobbe Mobility Solutions (voorheen Strobbe NV) maakt sinds 2014 deel uit van de Group RDL-Strobbe bestaande uit RDL Engineering NV en Hymo Belux. De drie entiteiten beschikken daarmee over de knowhow van het grootste aanbod van liftsystemen conform de Europese machinerichtlijn in België.

We zijn actief op verschillende marktsegmenten en fungeren als exclusieve vertegenwoordiger en partner van sterke internationale merken zoals:

Trapliften: Handicare
Plateauliften: Euroliften – Garaventalift - Arealift
Huisliften: SELE Liften 
Parkeersystemen: Wöhr

In 2020 startte Strobbe Mobility Solutions met woningaanpassingen en werkt hiervoor samen met gecertificeerde aannemers en bouwexperten.   

Ons doel

Bouwen is een werk van mensen. En wij werken het beste in vertrouwen. Dat is dan ook de reden waarom we van begin tot einde samen te werk gaan. We luisteren graag naar uw wensen en werken samen uw project uit.

Hoe?

Met onze knowhow en vele liftsystemen, maken we van uw project, klein of groot, een groot succes.